Yamaha presenteert Experience Day 2022

Uniek evenement dompelt rijders onder in veelzijdige wereld van Yamaha

Er zijn maar weinig motorfabrikanten die zo de volledige breedte van de motorwereld bedienen als Yamaha. Of het nu gaat om Supersport, Sport Heritage, Sport Touring, Adventure, Off Road of de zelf gecreëerde Hyper Naked categorie, Yamaha is in alle segmenten zowel present als toonaangevend. Deze vele facetten van het Yamaha-merk komen deze zomer samen in de Yamaha Experience Days 2022. Tijdens deze twee unieke evenementen in Nederland (Assen) en België (Mettet) biedt Yamaha rijders en geïnteresseerden de kans uit hun comfortzone te stappen en zich volledig onder te dompelen in een bekende of nieuwe Yamaha-wereld.

Welke wereld kies jij?

De Yamaha Experience Days worden gehouden op het TT Circuit Assen op 20 mei en op circuit Jules Tacheny in Mettet op 26 mei. Tijdens de Experience Days kunnen geïnteresseerde rijders de 2022 modellen line-up testen tijdens een proefrit in de omgeving van het circuit. Er zijn maar liefst 20 modellen beschikbaar, van de veelzijdige Tracer 9 GT tot de indrukwekkende MT-10.

De sportieve of circuit-georiënteerde Yamaha-rijder kan tijdens de Experience Days op de eigen Yamaha-motorfiets het circuit op. Voor beginners en minder ervaren circuitrijders is er vooraf een uitgebreid instructieprogramma en begeleiding door professionele marshalls, die de verrichtingen na iedere sessie zullen evalueren en zo helpen met het verbeteren van de rijtechniek. Gevorderde circuitrijders mogen vrij rijden, waarbij ze indien gewenst tips & tricks van de marshalls kunnen krijgen.

De sportieve of circuit-georiënteerde Yamaha-rijder kan tijdens de Experience Days op de eigen Yamaha-motorfiets het circuit op. Voor beginners en minder ervaren circuitrijders is er vooraf een uitgebreid instructieprogramma en begeleiding door professionele marshalls, die de verrichtingen na iedere sessie zullen evalueren en zo helpen met het verbeteren van de rijtechniek. Gevorderde circuitrijders mogen vrij rijden, waarbij ze indien gewenst tips & tricks van de marshalls kunnen krijgen.

Kosteloos toegankelijk*

De Yamaha Experience Days zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Deelnemen aan de Demo Rides en de Ténéré Tour is gratis, maar vol is vol dus reserveer snel jouw tijdslot en motorfiets.

*Deelnemen aan de Yamaha Track Days kan vanaf €145 in Mettet en vanaf €160 in Assen. Ook voor deze programmaonderdelen is er beperkt plek beschikbaar, dus reserveer snel. Meer informatie, tijden en locaties vind je op https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experiences/yamaha-experience-days/.

Noot van de redactie :

Wil jij de premie bereken van verschillende Yamaha motoren? Bereken dan hier de premie !